Венцеслав Стефанов сравни със земята Ивелин Попов и Вечното дерби


Венцеслав Стефанов сравни със земята Ивелин Попов и Вечното дерби
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7245 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов избухна в типичния си стил. Този път босът на „белите“ коментира поведението на Ивелин Попов след Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Попето пропусна дузпа в края на мача и двубоят завърши 0:0. Малко след това той говори пред камерите, но се наби надменното му държание.

Аз уважавам това момче. Той е един от малкото българи, които играха в дербито. Оставил е следа във футбола ни. Но не ми харесва поведението му, отношението му. Абе, Ивелине, пропуснал си дузпа, дръж се малко по-възпитано. Бъди човек, не стъпвай на въздушна възглавница, че като изпусне, може да си строшиш главата. Дръж се добре, за да гледаш след това хората право в очите“, изригна Венцеслав  Стефанов пред колегите от „Блиц“.

Но всеки, който отиде в Левски, става такъв. Самочувствието им е приповдигнато. Мислят си, че са над всички и всичко и че всичко им е позволено“, продължи шефът на белите.

Но най-притеснителното е, че нещото, наречено дерби, започна с 18 чужденци. Без нито един българин в състава на ЦСКА. Това е гавра с българщината.  Престъпление с българщината. Нямаше никакъв футбол. 18 небледолики момци кюскаха топката. Четиримата българи в синьо им пригласяха. Ще извинявате, но тези 22-мата тичаха на терена като магарета, но в същото време са с претенции, че са извънземни. Безкрайно съм разочарован. 

Как ще печелиш титла у нас и как ще играеш после в в Европа с такива некадърници. Това е гавра с футбола. Нямат място тук, камо ли в европейския футбол“, каза още той пред изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SportLive!Емил Велев направи култов коментар за дербито и отсече: Топузаков да остане треньор на Левски в дългосрочен план

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички