Венци Стефанов измисли хитрия план за Славия - "белите" трябва... да не се изкачват в класирането


Венци Стефанов измисли хитрия план за Славия - "белите" трябва... да не се изкачват в класирането
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2364 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде любопитно интервю, в което изказа пресметливо мнение. В прав текст сподели, че е по-добре "белите" да не се изкачват в класирането, за да гонят класиране в Европа не през първата 6-ца.

Далеч по-лесно е от 7-о място да се преборят за местата в Европа, тъй като поне на хартия, ако са 6-и, ще мерят сили с по-силни опоненти и ще трябва да гонят доста по-високо класиране.

"По-добре да запазим седмото си място, отколкото да гоним първата шестица. Там трудно ще стигнем до Европа. А през седмата позиция е един мач. Всичко се случва. Който и да е съперник – Левски, ЦСКА 1948… имаш шанс. Баражът ще е поправителен за купата под някаква форма" - сподели Венци пред "Тема спорт".

"Продължаваме работа със старши треньора Златомир Загорчич. Няма много варианти. Нека да свърши това първенство пък ще мислим за подсилване в атака, за варианти.

Като не вкарваш, ти вкарват. Още ме е яд за пропуснатата възможност да се класираме на полуфинал, който щеше да е заслужен. Шансовете ги имахме – ударихме греда, безброй положения пред тяхната врата, атаки и… нищо. Отдавам го и на липсата на късмет, и на липсата на достатъчно добри изпълнители, които да оползотворяват ситуациите. И най-вече, че четвърти или пети мач в последните минути ни бият. Явно играчите ни заспиват накрая" - сподели още Стефанов. А защо Златомир Загорчич е изправен пред сериозно наказание?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички