След закана на Венци Стефанов: И ЦСКА догони Левски по цена на билетите в Овча Купел


След закана на Венци Стефанов: И ЦСКА догони Левски по цена на билетите в Овча Купел
Снимка: БГНЕС

2915 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази своето разочарование от няколко неща след загубата от ЦСКА с 0:2. Първото е изпочупените седалки от фенове на "червените", а второто е отмененият гол на "белите" през първото полувреме.

100 лева билет и за привържениците на ЦСКА

"Искам да попитам къде е полицията?! Какво е това нещо?! Чупят, палят, беснеят. Защо?! Счупени са около 800 седалки. Това знаете ли колко пари излиза - между 45 000 и 50 000 лева. Новите седалки и техният монтаж. Да, клубът-гост ще плати, но някога във времето.

ЦСКА още не са си платили за щетите от предния мач. Левски - и тях ги чакаме още. Никой още не е платил нищо. За следващото гостуване на ЦСКА на нашия стадион билетите ще струват по 100 лева, колкото ще е цената и за Левски. Който иска, да си плати и да дойде да гледа", заяви Стефанов пред "Спортал".

"Иначе крив мач отвсякъде! Каквото и да си говорим, крив мач. Само не разбрах защо ни отмениха гола. За мен топката се удря във футболиста на ЦСКА, след което влиза във вратата. Вие не мислите ли така? Защо не ни признаха гола, не знам. Отново престъпно отсъждане на хората от VAR. Какво да ви кажа повече. При техния отменен гол се видя ясно, че има засада", сподели босът на Славия. От лагера на "белите" пък заявиха, че не са видели особена разлика в представянето с това на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички