Венцеслав Стефанов поиска 2 "разработени" бензиностанции в София от Гриша Ганчев


Венцеслав Стефанов поиска 2 "разработени" бензиностанции в София от Гриша Ганчев
Снимка: Lap.bg

8869 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе потърсен за коментар от "Sportal" с оглед на интригата, която се завъртя около стража на "белите" и син на Вили Вуцов - Светослав Вуцов.

След равенството между ЦСКА и Славия на "Българска армия", Стефанов разкри, че младият вратар е фен на "червените" и това накара "армейските" фенове да пожелаят Вуцов да застане под рамката на вратата на "Армията".

Типично в свой стил Венци Стефанов отговори какво иска от Гриша Ганчев, за да пусне Светослав Вуцов:

"Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, разработени. Това е условието".

"Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем във футбола. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Карагарен имаше нарушение в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски - как ще бъде свирена дузпа срещу Левски 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР - дявол на магаре", не пропусна да коментира и мача в Пловдив Стефанов.

"За нашия мач какво да говорим! Кабаков не дава дузпа, но в слушалката Сватбата му вика: "Дузпа, дузпа, дузпа!" Сложили Сватбата в стаичката да гледа ВАР-а. По-добре направо Гриша Ганчев да беше седнал горе да гледа. Или Пената. Сватбата си е болно чорбарче, няма място там. Не е сериозно това. Има четирима-петима съдии, които трябва да бъдат изхвърлени от футбола. Тогава вече другите ще разберат, че не е полезно за тях да си ритат хляба".

"Валери Божинов продължава да тренира с нас. Към този час няма развитие на нещата. Казах вече няколко пъти - Заги си преценява и решава. Последната дума е на треньора", допълни Венци Стефанов.

Бившият отбор на Божинов Левски пък най-сетне се сдоби с желаната от Станимир Стоилов система за следене на физическите показатели на футболистите - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички