Венци Стефанов след мача срещу ЦСКА: Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!


Венци Стефанов след мача срещу ЦСКА: Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!
Снимка: lap.bg

7976 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде кратко интервю пред "Sportal", в което коментира снощното равенство между "белите" и ЦСКА на стадион "Българска армия". Славистите измъкнаха точка в края на мача с човек по-малко, а преди това "червените" пропуснаха дузпа:

"Доволен съм от точката, защото я постигнахме с мъжка игра! Браво на всички момчета, браво на Светльо Вуцов! Той е цесекар, но играе със сърце и воля срещу своя любим отбор. Щом е син на Велислав Вуцов и е станал цесекар, това показва, че има свое собствено мнение и умее да го отстоява", каза Стефанов и коментира иронично решенията на рефера Георги Кабаков:

"Не разбрах обаче защо ни смениха съдията на почивката срещу ЦСКА! Много съм разочарован. Вие не забелязахте ли, че през второто полувреме свири друг съдия?! Сигурно Дейвид Копърфийлд го е сменил, не знам. Как ли стават тия работи! Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!".

Босът на Славия не пропусна да коментира отново и човек от екипа на Димитър Бербатов. Ето какво каза за Петър Величков:

"Разбрах, че Петър Величков е говорил нещо по телевизията. Първоначално тръгнал да се кандидатира за президент на футболния съюз под давлението на най-сериозните футболни хора в България... После планът се попроменил. Брей, добре. Да вземе обаче да каже имената на най-сериозните футболни хора в България. Кои са? Явно ние не сме сред тях", заяви Венци Стефанов.

Повече за равенството между ЦСКА и Славия в събота вечер можете да прочетете тук!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички