Венцеслав Стефанов щял да получи "разрез" на сърцето заради Димитър Бербатов


Венцеслав Стефанов щял да получи "разрез" на сърцето заради Димитър Бербатов
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

22387 0

По-рано днес (15 август) Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров за първи път се появиха заедно в родния ефир, за да коментират актуалните теми в български футбол и най-вече - предстоящия Конгрес в БФС.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е един от най-жестоките критици на Бербатов, не закъсня с реакцията си и заяви следното по повод на неговите изявления:

"Трите коня се събраха за лятната почивка и си мислят, че морето е до колене. Защо се събраха сега - за морето. Бербатов иска до две седмици конгрес... Недейте, че ще получа, както викаше един приятел, разрез на сърцето. Като му дойде времето, ще има конгрес и хората ще си кажат своите виждания и желания. Не виждам нито ясна визия, нито програма как ще оправят футбола. Нашият футбол няма да се оправи с името на Бербатов. И Лионел Меси да застане начело на БФС, без много работа нищо няма да стане. Не може само да седиш, да гледаш отвисоко и да командориш. Мислят си, че всичко, което хвърчи се яде. От следващия ден тримцата няма да знаят къде са, ще им се стоварят на главите куп проблеми, говорим за 500-600 клуба", заяви в началото той.

"Ние гледаме отстрани и си даваме парите, за да го има футбола, но ако те си мислят, че ще седят и другите ще са им аргати, жестоко се лъжат. Мен ме интересуват единствено нещата в Славия да са наред и ако може, да помагаме с нещо на футбола. Постове никога не са ми били цел. Важно е тези, които са начело на БФС, да имат визия, обноски, а и ролята на държавата е от голямо значение. Тя трябва да погледне поне с едното око на футбола. Струва ми се обаче, че в последно време е примижава и с двете", допълни президентът на Славия.

"Тези тримата не ги виждам като работеща алтернатива. Мартин да седи мирен там, той не може да си управлява парите, тръгнал футбола да управлява. Ако така го измамят и във футбола, какво ще правим? Хората, които издържаме клубовете, все нещо сме научили за толкова години, оцелели сме за това време - ние, Гришата и т.н. Вижте, бяха много добри футболисти и са добри момчета, но не ги виждам като управляващи футбола, тази лъжица не е за тяхната уста. Ако това се случи, ще видите какви циркове ще станат. Циркове!", припомни той скандала с Мартин Петров преди време, когато стана ясно, че голяма част от парите му са откраднати от банкова служителка.

"Не ги виждам. Няма шанс! Главата си залагам. Методиката, за която говорят, и сега я има. Митко не открива топлата вода. Може да се провери. Някои клубове обаче не я изпълняват. И какво ще направи Митко? Ще отиде да бие бизнесмени с тояга ли? Или ще ги изхвърли от футбола? Конгресът е глас народен, глас Божи. Това, което става е сигнал и за Боби, явно трябва да преосмисли някои работи, явно някъде е опущил нещата. Поживём-увидим! Но тези, дори да спечелят, не ги виждам. Тежка е царската корона. Ех, Мите, Мите, Мите! О, извинявайте, г-н Бербатов, г-н Бербатов, г-н Бербатов! Да, той е господин", завърши коментара си пред "Спортал" Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички