Тунчев се оплака от БФС: Не ни позволиха да използваме двама основни играчи


Тунчев се оплака от БФС: Не ни позволиха да използваме двама основни играчи
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2654 0

Треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев не скри разочарованието си след поражението от Левски в баража за Европа. Тимът му загуби от „сините“ с 0:2 на „Герена“.

Специалистът призна, че остава начело на Арда и през следващия сезон. Тунчев подчерта и пречката, която им направи БФС точно за решаващия мач за евротурнирите срещу Левски.

МНЕНИЕТО НА ТУНЧЕВ

Щом сме загубили не сме се представили по най-добрия начин. Нещото, което ме огорчава е, че допуснахме два гола на контраатака. На „Герена“ това е недопустимо. И първия, и втория гол. При първия гол ситуация за нас, контра – гол. Вторият също. Има върху какво още да работим. Ще се постараем трябва да изчистим тези неща следващия сезон“, започна Тунчев.

През първите 15 минути подходихме плахо. Имахме инициативата и създадохме положения – ситуации, в които трябваше да бъдем по-точни. Завършващият удар ни липсваше“, допълни 41-годишният специалист.

ЗА СПЪНКАТА ОТ БФС ЗА РЕШАВАЩИЯ БАРАЖ

 „Вижте. Да не навлизам подробно, но по някакъв начин ни ограничиха. Ние изгубихме двама футболисти – единият е голмайстор на отбора. От БФС не ни разрешиха да ги използваме. Удължихме наемите с 1 ден, но не ни разрешиха от БФС да ги използваме. Нормално е да има объркване. Ндаие ни е един от голмайсторите в отбора“, каза Тунчев по отношение на смяната на датите за баража от страна на БФС.

Малко бяха хората, които очакваха, че може да стопим изоставането. Сезон на приливи и отливи. Показвахме добри игри. Губихме мачове, но играхме добре“, заяви той.

ЗА БЪДЕЩЕТО СИ

„Никога не е имало разговори с друг клуб. Имаше поставена цел към мен, която изпълних – 7-мо място. Оставам в Арда и следващия сезон. Мащабна селекция не, но зависи с кого ще се разделим. Има оферти към наши футболисти. С 3-4 души, ако се подсилим, ще е добре“, завърши Тунчев.

А ето какво разкри за бъдещето си в Левски Елин Топузаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички