Топузаков проговори за бъдещето си и призна: Рожба и дете на Левски съм, длъжен съм да се отзова винаги


Топузаков проговори за бъдещето си и призна: Рожба и дете на Левски съм, длъжен съм да се отзова винаги
Снимка: Lap.bg

3432 0

Треньорът на Левски Елин Топузаков говори след успеха с 2:0 над Арда Кърджали в баража за участие в турнира Лига на конференциите. Той изрази мнението си за двубоя, като засегна и темата за своето бъдеще при „сините“.

МНЕНИЕТО НА ТОПЧО СЛЕД ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЦЕЛТА

Смятам, че чисто игрово превъзхождахме отбора на Арда. Имахме доста положения още до 10-ата минута, които пропиляхме. Имаше пет минути, в които бяхме притиснати, но след първия ни гол играхме по-освободено. Бяхме по-добри във всяко едно отношение. Заслугата е на футболистите, те свършиха работата си по перфектен начин“, започна коментара си Топузаков.

Нека говорим за днешната среща, футболистите показаха, че дори през бараж, разполагат с качествата да са футболисти на Левски. Съща така да продължат развитието на този отбор, защото те са млади. Днес съм доволен, не само заради победата, а и заради тактическата дисциплина, притежаването на топката и агресията“, продължи специалистът.

Беше важно за Левски като клуб да има европейски излаз, за да може да покаже качествата. От друга гледна точка това ще е финансова помощ за клуба, знаем какво е положението. През сезона изпуснахме доста точки, които в крайна сметка и нямаше как да се борим за по-горно място. Каквото си заслужихме, това получихме в края на сезона“, подчерта той.

Бил съм още няколко пъти в такава ситуация. Аз съм рожба и дете на Левски, аз съм длъжен да се отзова във всеки един момент, без значение колко е напечено и трудно. Радвам се, че свършихме работа“, каза Топчо относно поемането му на отбора в трудната ситуация след напускането на Станимир Стоилов.

БЪДЕЩЕТО МУ В ЛЕВСКИ

Наистина няма какво да ви споделя, нека ръководството да прецени и реши. Надявам се, че в следващите дни ще има разговори и да има повече яснота“, завърши Топузаков, отговаряйки на въпрос за бъдещето си.

А ето какво заяви щастливият герой на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички