Александър Тунчев посочи един възлов факт и каза имаше ли сантименти за сблъсъка с Хебър Пазарджик


Александър Тунчев посочи един възлов факт и каза имаше ли сантименти за сблъсъка с Хебър Пазарджик
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1635 0

Треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев изрази мнението си след победата с 1:0 при визитата на Хебър Пазарджик. Той се изправи за първи път като треньор срещу родния си клуб.

"Единственото нещо, което направихме е, че не допуснахме гол. Имаше и други мачове, в които поведохме, но не успяхме да задържим преднината. Днес, за наше щастие, успяхме да съхраним преднината си", коментира Тунчев.

"Имаме доста добри скоростни футболисти. Това, че не се получава го отдавам на резултатите в последно време. Днес най-важни бяха трите точки.", продължи той. 

"Допуснахме някои грешки, но най-важното е, че момчетата съумяха и не допуснаха до края гол. Надявам се тази победа да даде нужното спокойствие и увереността да се завърне във футболистите. Да си повярват отново, че могат.", сподели още специалистът.

"За първи път се изправям срещу моя роден клуб. Израснал съм в школата, имаше сантименти, но в момента съм треньор на Арда и се постарах по най-добрия начин да подготвя моя отбор", завърши пазарджиклията.

А ето как героят на Арда изненада с изказването си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички