Героят за Левски отсече: Четвъртото място няма как да ни задоволи


Героят за Левски отсече: Четвъртото място няма как да ни задоволи
Снимка: Lap.bg

1342 0

Героят на Левски Уелтън не скри радостта си след баража срещу Арда Кърджали, спечелен с 2:0. Именно бразилецът заби двете попадения за „сините“ и им осигури квотата за участие в Лигата на конференциите.

ЕМОЦИОНАЛНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА БРАЗИЛЕЦА

Искам да благодаря на всички, които викат за мен, на моето семейство, на клуба и на феновете. Най-важното е, че завършихме сезона с победа, която ни праща в Европа“, заяви Уелтън

Благодаря на Господ, че вкарах два гола, но това се дължи на моите съотборници. Ние излязохме тотално отдадени и концентрирани да спечелим и това ни помогна да го направим“, допълни щастливият бразилец.

Благодарен съм за шанса в този голям отбор. Ние сме тук, за да играем всеки за победа. Благодаря на Господ и на отбора, че ни се отвориха тези шансове да играем в Европа“, заяви фланговият щурмовак на „сините“.

За отбор като Левски, четвъртото място няма как да ни задоволи. Идва следващ сезон, в който ще сме по-концентрирани и ще се опитаме да се справим по-добре“, завърши Уелтън.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА, КЛАСИРАЛ ЛЕВСКИ ЗА ЕВРОПА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички