От Арда решиха за Тунчев, обявиха решението си и платиха здраво


От Арда решиха за Тунчев, обявиха решението си и платиха здраво
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3377 0

Ръководството на Арда изглежда е взело категорично решение около съдбата на настоящия треньорски щаб и най-вече наставника Александър Тунчев.

Шампионът на България като футболист пое клуба преди началото на миналия сезон и съвсем наскоро започна да се твърди, че той може да бъде освободен след само година начело, ако тимът не успее да се пребори за бараж в битката за Европа.

Приповдигнатото настроение в Арда

Битката със Славия е свирепа, но през изминалите дни именно "белите", които са пряк конкурент за голямата цел, бяха сломени с 3:2 след драматичен домакински обрат и в Кърджали са обещали, че при всякакъв развой до края на сезона -Тунчев ще остане начело и през следващия сезон, пише "Мач Телеграф".

Настроението сред финансовите благодетели е било толкова високо след успеха над столичани, че са взели решението да раздадат по премии от по 4000 лева на човек.

Не е изключено те да бъдат още по-добре възнаградени при успех като гост и срещу Ботев Пловдив, който ще им гарантира място в баража за участие в Лигата на конференциите.

Следете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички