Тодор Киселичков очаква тежък мач в Бистрица: Отиваме за трите точки!


Тодор Киселичков очаква тежък мач в Бистрица: Отиваме за трите точки!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1256 0

Спартак Варна мечтае да се отлепи от дъното на класирането в Първа лига. По пътя към тази си цел "соколите" срещат предизвикателството на ФК ЦСКА 1948. Двата тима се срещат в Бистрица в неделя (16.10) от 18:15 ч.

Преди срещата треньорът на варненци - Тодор Киселичков, се надява той и неговите възпитаници да се приберат с успех. Специалистът говори преди двубоя пред "Мач Телеграф". 

"Очаквам тежък мач срещу сериозен противник в лицето на ФК ЦСКА 1948. През седмицата се подготвяхме на пълни обороти и запознахме момчетата с техните силни и слаби страни. Това, че излизаме срещу лидера в класирането, не ни притеснява по никакъв начин. Настроението в съблекалнята е положително и ще се опитаме да вземем трите точки“, заяви Киселичков.

"Уважавам противника и работата, която се върши в тима. Ще трябва да се възползваме от всяка една тяхна грешка, за да стигнем до успех. Работим върху всеки един елемент от играта и се опитваме от ден на ден да надграждаме и да израстваме“, допълни още той.

Варненци ще се надяват победителят да бъде определен от чисто футболните му качества, без намесата на съдийския фактор. В последния си двубой, срещу Локомотив Пловдив, "соколите" имаха сериозни претенции относно част от отсъжданията на главния арбитър.

Ето какво написаха в декларацията си срещу съдийството от Спартак

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички