Забраниха на фенове от Варна да посещават мачове след мелето между агитките на „моряците“ и „соколите“


Забраниха на фенове от Варна да посещават мачове след мелето между агитките на „моряците“ и „соколите“
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1269 0

Футболни фенове от Варна получиха административни наказания. Четирима привърженици от морската ни столица са с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия за срок от 1 година, съобщава „Vsport.bg“.

Причината за наказанията им е образуваното производство за хулиганство след мача на дублиращите отбори на Черно море и Спартак от 7-ия кръг на Североизточната Трета лига. 

Благодарение на проведените оперативни мероприятия от органите на реда и иззетите записи от камерите на стадион "Тича", четирима са установени като най-дейни за ексцесиите преди мача. Изготвени са им актове, които до дни ще им бъдат връчени. Двама са фенове на "моряците" (39 и 47 години) и двама от "соколите" (28 и 49 години). Забраната за влизане на стадиона влиза в сила от датата на връчване на постановленията.

Преди началото на дербито на стадион "Тича" агитките на двата отбора нахлуха на терена. За късмет тогава се разминаха по-сериозни сблъсъци. Това обаче доведе до забавяне на мача с час и 15 минути. След това Черно море спечели дербито с 2:1.

А ето защо и „соколите“ подадоха жалба срещу съдийството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички