Феновете на Черно море "на нож" за дербито със Спартак Варна: Идваме! За честта на Варна!


Феновете на Черно море "на нож" за дербито със Спартак Варна: Идваме! За честта на Варна!
Снимка: facebook.com/varna1913

2762 0

Феновете на Черно море вече са "на нож" за предстоящото дерби срещу вечния съперник Спартак Варна. Двата представители на морската столица се изправят един срещу друг след близо 2 седмици, но емоциите вече взимат връх.

"Моряците" гостуват на "соколите" в мач от 15-ия кръг на Първа лига в петък (21.10) от 15:15 ч. От Националния фен клуб на Черно море вече обявиха програмата за сблъсъка. Запалянковците ще направят шествие, което започва от новооткрития паметник на легендата на клуба Никола Спасов.

Ето какво написаха организираните привърженици на Черно море в социалните мрежи:

"Моряци, до дербито остава малко повече от седмица. Сигурни сме, че всеки от Вас планира тази седмица още с публикуването на програмата! Ето, че дойде време да обявим информация относно сборния пункт и шествието, което ще проведем преди мача!

22.10 - 11:00 - ПАМЕТНИК НА НИКОЛА СПАСОВ

Нека спазим традицията и да тръгнем заедно от "Тича", спомняйки си с гордост за Адмирала, под чието ръководство Черно море спечели категорично последните две дербита! Присъединете се към нас, заедно ще победим отново!

Ръководството на ПФК Черно море ще осигури достъп до Сектор А на стадиона по време на събирането на привържениците. От своя страна ще заредим и позиционираме една от будките за напитки в близост до входа на сектора.

Стартът на шествието е в 13:00.

Идваме!

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА"!

Преди дербито обаче "моряците" трябва да посрещнат у дома Арда. Ето групата, която наставникът Илиан Илиев избра за двубоя с кърджалии

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички