Тодор Киселичков: Бях сигурен, че ще ни отменят гола, Локомотив Пловдив игра малко по-добре


Тодор Киселичков: Бях сигурен, че ще ни отменят гола, Локомотив Пловдив игра малко по-добре
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1358 0

Спартак Варна записа поражение у дома, губейки с 0:2 от Локомотив Пловдив в мач от 13-ия кръг на Първа лига. "Соколите" допуснаха 2 безответни попадения, но имаха и своите положения. Тимът, воден от Тодор Киселичков, отбеляза, но голът не беше зачетен.

Именно това, както и нелепо допуснатите грешки от страна на възпитаниците на Киселичков, разочароваха наставника, който след края на срещата сподели, че няма обяснение защо определени неща не се получават при варненци.

"За съжаление, загубихме този мач. Искахме да го спечелим, бяхме се настроили и очаквахме точно това, което се получи. Отборът на Локомотив игра малко по-добре от нас с топката, владееше инициативата. Имахме положения, но не успяхме да отбележим. До последно мачът отиваше в двете посоки. За съжаление, допуснахме грешка при първия им гол, каквато за пореден път правим. Направихме всичко възможно, имахме ситуации, греда, но не успяхме да изравним", заяви Киселичков пред "Diema Sport" след двубоя.

"Неуспехът е съвкупност от много неща. Донякъде умения, шанс, донякъде неправилен разчет на определена ситуация. Създадохме положения пред вратата на Локомотив, но не можахме да се възползваме от шансовете си и да вземем нещо от мача.

Постоянството е изключително важно, работим върху него. Искаме винаги да се представяме добре. Футболистите тренират изключително съвестно и отговорно и мисля, че с поведението си показват това и в мачовете. Да, получи се в предните, успяхме да победим Ботев и да направим равен със Септември. Днес не можахме, но ще продължим да работим и опитваме да надграждаме. Надявам се нещата да почнат да ни се получават, искаме го", допълни още специалистът, след което коментира и спорно отменения гол на своя отбор.

"Имам смесени чувства от този мач. Ако бяхме повели, нещата щяха да са коренно различни. За пореден път нещо не ни е както трябва. Не мога да приема тези неща, болно ми е от загубата.

Успях да видя ситуацията и за съжаление за пореден път е в наш ущърб. За 4/5-и мач поред. От кадрите не се вижда моментът на паса. На един се гледат обувките, на друг раменете. Честно казано, когато се забави отсъждането на гола, бях на 1000% сигурен, че ще го отменят", завърши той.

Ето какво каза и треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш след успеха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички