Тодор Янчев: ЦСКА 1948 има сили за Европа


Тодор Янчев: ЦСКА 1948 има сили за Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1058 0

ЦСКА 1948 има играчите и организацията, които са необходими, за да постигне целите си - участие в Европа. Това заяви старши треньорът на "червените" - Тодор Янчев, по време на пресконференция преди подновяването на Първа лига.

*"Армейците" са на трето място във временното класиране с актив от 36 точки. Утре (11 февруари) посрещат Хебър Пазарджик в първия си официален мач за 2023 година, който ще стартира в 12:30 часа!

Наставникът е доволен от селекцията и проведената зимна подготовка, по време на която бяха записани само победи (5 на брой). Според него запазването на ядрото състезатели и привличането на точните попълнения дават възможност на тима му да се цели и по-високо от третото място в шампионата. Треньорът е уверен, че ЦСКА 1948 разполага с футболисти за два равностойни състава и конкуренцията е на ниво.

Янчев изрази благодарност и към клубната управа, че е положила всички усилия срещата с Хебър да се играе на Националния стадион "Васил Левски", което ще даде възможност на играчите да се представят максимално добре. Според него тежките зимни условия в момента затрудняват всички отбори, но не вижда смисъл да се оплаква.

Заради скованите терени с лека травма е Карлос Охене, който ще пропусне мача с Хебър!

За срещата с тима от Пазарджик Янчев е уверен, че добре е разузнал съперника и е наясно със силните и слабите му страни. "Както се видя и на Световното първенство, няма аутсайдери", смята Янчев. "Всеки може да поднесе изненада и трябва да се подхожда с концентрация към всеки мач".

Капитанът Даниел Наумов също взе участие в пресконференцията и потвърди думите на треньора, че в тима има голяма конкуренция, което е изключително полезно за ЦСКА 1948.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шефът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Нашите играчи заслужиха признанието, горди сме с тях!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички