Тодор Янчев за ЦСКА 1948: Свикнах с обстановката в клуба, за мен не е нова (ВИДЕО)


Тодор Янчев за ЦСКА 1948: Свикнах с обстановката в клуба, за мен не е нова (ВИДЕО)
Снимка: cska1948.bg

1287 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори през клубната телевизия, като обобщи ситуацията в момента. Младият наставник призна, че вече е свикнал с обстановката в ЦСКА 1948, като допълни, че за него не е нова.

Припомняме, че той бе назначен официално в клуба около средата на декември месец миналата година. Това е и най-сериозното изпитание до момента пред Янчев в кариерата му на треньор.

"Свикнах с новия пост, с новата отговорност, която имам. Свикнах с обстановката в клуба. За мен тя не е нова. Футболистите се напаснаха към мен, както и аз към тях, така че в момента виждам един адаптивен процес, който върви по най-добрия начин" - започна Янчев.

Той направи и кратка равносметка на подготовката: "Нека не забравяме първите дни в София, където свършихме много физическа работа. Вече трета седмица сме тук и условията за работа за отлични. Нека да има винаги една идея какво да гонят играчите. Качеството и класата им е доста висока. Могат повече от това, което го дават до момента. Абсолютно всичко се разви както беше планирано. Пропадна ни контролата с Партизан, но реагирахме добре. Намерихме друг съперник, също класен и успяхме да завършим още малко физическа работа.

Бързо успяхме да се сработим с екипа. Гледаме в една цел, която е в предстоящия полусезон. Доволен съм от всички, които взимат участие в процеса. Като резултати и начин на провеждане на контролите срещнахме доста добри съперници. Съумяхме да вземем дори победи, което е важно, но най-важна е самата игра. От мач на мач имаме възходящ прогрес. Изчистваме дребните детайли. Много повече може този отбор от това, което показа. 90% съставът ми е ясен, но има позиции, на които се колебая. До последно ще имаме колебания с оглед на качеството, което разполагаме. Конкуренцията не би трябвало да е проблем. Ние сме като едно семейство и трябва да работим върху голямата ни цел" - заяви той.

Абсолютно съм доволен от всички. И от новите играчи, и от тези, които останаха в отбора. Тяхното оставане и предразполагане на новите играчи към съблекалнята мина много гладко. От първите дни се чувстват все едно са от дълго в отбора. Радвам се, че климатът в отбора е на високо ниво. Нямаме приоритетна цел. Борим се за класиране в евротурнирите. Надявам се през пролетта да гледаме нападателен, успешен и резултатен ЦСКА" - завърши Янчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички