Янчев отсече: Нивото и възможностите на ЦСКА 1948 са много повече от това, което виждате


Янчев отсече: Нивото и възможностите на ЦСКА 1948 са много повече от това, което виждате
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

556 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не скри задоволството си след боя с 4:0 над втородивизионния Спартак Плевен в генералната репетиция преди подновяването на родната Първа лига. Контролата се проведе на комплекс „Царско село“.

Според програмата, която бяхме изготвили за работа, днешната среща премина по най-добрия начин. Доволен съм и от първото, и от второто полувреме“, коментира Янчев.

Отборът е готов, остава да се нагодим на атмосферните условия, на терените. Днес теренът беше сух и сме доволни и най-вече, че няма играчи с травми“, продължи той.

Като домакини ще направим всичко възможно да предоставим най-добри условия за мача, къде ще бъде той, ще се разбере“, отсече наставникът на „червените“.

„Ние имаме цели, които гоним. Хебър също има цели, но ние си гледаме нас си. Настройката ни е във всеки един мач да играем за победа“, коментира Янчев предстоящия мач с Хебър Пазарджик.

„На този етап това е групата, мисля, че няма и време за нови играчи, но към момента ще гледаме да работим с тези играчи и да се борим с тях до края“, заяви той по отношение на зимната селекция.

Потенциалът на играчите ни е доста голям и неслучайно имаме две равностойни единайсеторки. Виждам класа във всеки един играч и съм щастлив, че мога да разполагам с такива играчи. Нивото и възможностите ни са много повече от това, което виждате“, заяви Янчев относно целите на тима.

„Пред нас отборите са на доста голяма точкова разлика. 7 и 8 точки са доста за България. Гледаме си мачовете един след друг и ще правим анализи накрая“, завърши специалистът.

Вижте ТУК РЕПОРТАЖ от мача на ЦСКА 1948 срещу Спартак Плевен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички