Шефът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Нашите играчи заслужиха признанието, горди сме с тях


Шефът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Нашите играчи заслужиха признанието, горди сме с тях
Снимка: ЦСКА 1948

1267 0

"Добрата работа в ЦСКА дава своите резултати не само на терена и във временното класиране на Първа лига, а и в оценките към нашите играчи. Всички, които бяха отличени и тези, които получиха гласове от журналистите, го заслужават със своята всеотдайност и професионализъм. Горди сме с тях".

Така изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира церемонията "Футболист на година", при която основни действащи лица бяха техни играчи. Ивайло Чочев спечели в категорията „Най-добър полузащитник“ за втора поредна година, а Даниел Наумов получи приза за „Най-добър вратар“.

Чочев, който е лидер при голмайсторите в първенството с 14 гола, грабна още една награда – той се нареди на трето място в класирането за "Най-добър футболист на България". Признание получиха още Радослав Кирилов, Бирсент Карагерен и Любослав Пенев.

"Годината беше добра и за ЦСКА, и за националния отбор. Горд съм да получа тази награда и искам да благодаря на всички, които ме подкрепят - на моето семейство, на съотборниците ми в ЦСКА и на целия екип, който стои зад отбора“, каза при награждаването Даниел Наумов.

Чочев заяви готовност да се завърне отново в националния отбор на България. "Зад тези награди стои подкрепата, която имам от моето семейство и от ЦСКА", каза още халфът.

"Оценката на играчите на ЦСКА отговоря и на амбициите на отбора. ЦСКА ще продължи да се стреми към победа във всеки един мач и към мястото, което му се полага – на върха на класирането, допълни Добрин Гьонов. Преди награждаването Чочев обяви, че не очаква да спечели "Футболист на годината". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички