5 от 5: ЦСКА 1948 разгроми Спартак Плевен преди подновяването на Първа лига


5 от 5: ЦСКА 1948 разгроми Спартак Плевен преди подновяването на Първа лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1055 0

Отборът на ЦСКА 1948 записа пета поредна победа по време на зимната си подготовка, надделявайки с 4:0 над втородивизионния Спартак Плевен в контролна среща.

Футболистите на Тодор Янчев владееха инициативата през цялото време и заслужено се поздравиха с успеха. Мачът се изигра на стадион "Царско село".

"Червените" поведоха в 20-та минута - Ангел Бастунов напредна добре отляво, намери Парвиз Умарбаев, а той с великолепен удар в далечния ляв ъгъл се разписа за 1:0. Наставникът не смени титулярите си на почивката, а го стори след час игра...

Десет по-късно Евгений Сердюк бе изведен очи в очи с вратаря от Карлос Охене и с елегантен удар се разписа за 2:0. 120 секунди по-късно ЦСКА 1948 стигна и до трето попадение, а класиката бе оформена от Бирсент Карагарен. "Армейците" се добраха и до четвърти гол, а негов автор отново бе Карагарен - бившият футболист на Локо Пловдив получи пас сам срещу вратаря и с външен фалц оформи крайния резултат в 77-ата минута.

*Първият официален мач за ЦСКА 1948 през 2023 г. е домакинство на Хебър Пазарджик - 11 февруари, 12:30 часа. Тимът на Янчев е на 3-то място в Първа лига с актив от 36 точки - на 8 зад лидера ЦСКА и на 7 зад втория Лудогорец.

*Още новини за български футбол четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички