Тодор Янчев: Целта е да класираме ЦСКА 1948 за първи път в Европа


Тодор Янчев: Целта е да класираме ЦСКА 1948 за първи път в Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

850 0

Наставникът на третия в класирането ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде пресконференция преди двубоя с Арда. Тимът му е с 10 точки за втория Лудогорец и с 4 пред Славия, като младият специалист призна, че целта е отборът за първи път да играе в Европа.

"В утрешния ден ни очаква доста оспорван двубой срещу много добър отбор с добър треньор начело, който доказа своята работа през последните години. Арда е един отбор, който афишира своите цели, има едно спокойствие при тях. Постигнаха две победи в първите два мача. Всичко зависи от нас. Изцяло концентриран съм върху нашите състезатели.

Целта ни е да се класираме в Европа за първи път. Имаме открита цел, имаме нужната организация, условия за работа, селекция. Тази цел е напълни реална. Не се изхвърляме в нашите мечти. На трето място сме, участваме все още в Купата на България" - започна Янчев.

За финал старши треньорът на ЦСКА 1948 заговори за смяната на поколенията, като си припомни и годините, в които е играл редом до Ивайло Чочев, който в момента играе под неговите наставления.

"Забелязва се смяна на поколенията при треньорите. Нашето време като играчи мина. Нещо нормално е този кръговрат в житейския път. Може би е съвпадение, че с по-голямата част сме бивши съотборници в ЦСКА. Когато си отговорен играч, виждаш, че някои неща ги правиш и като треньор.

Спомням си периода, в който играх рамо до рамо с Ивайло Чочев. Давах му наставления, той бързо попиваше и сформирахме добър тандем в средата на терена. Сега се радвам, че отново мога да работя с него" - завърши Янчев. Съвсем наскоро пък Тодор Янчев изненада с изказване, че донякъде е доволен, че ЦСКА 1948 е загубил от Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички