Тодор Янчев изуми: Донякъде съм доволен, че загубихме от Ботев (Враца)


Тодор Янчев изуми: Донякъде съм доволен, че загубихме от Ботев (Враца)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1219 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев призна, че донякъде е доволен от загубата на тима от Ботев (Враца) в последния кръг на Първа лига. Това бе първо поражение за тима от септември месец насам.

"Винаги, когато отборът не печели, е нормално да има недобро настроение. Лично аз съм доволен донякъде, че загубихме от Ботев (Враца). Това ще ни приземи малко. Откакто аз съм в отбора, това ни е първа загуба. Може би, ако бяхме загубили в подготовката един мач, нямаше да се стигне до този момент“, каза Янчев пред actualno.com.

Той призна, че е доволен от всички нови попълнения в тима. Те са приети в колектива и се чувстват добре. "Очаквам от мач на мач да вдигат нивото“, поясни треньорът.

"Амбициите са ни високи. Имаме добра организация. Не ни липсва нищо като условия за работа. Това ни позволява да мечтаем, че тази година можем да постигнем едни висоти в историята на клуба, които до този момент не са били, а именно класиране в Европа", завърши бившият капитан на ЦСКА. А ето каква награда спечели Ивайло Чочев и какво каза за бъдещето си.

Цялото интервю с Тодор Янчев гледайте в actualno.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички