Шеф в ЦСКА 1948 с коментар за ЦСКА: Израстваме, гледаме един от друг и се копираме


Шеф в ЦСКА 1948 с коментар за ЦСКА: Израстваме, гледаме един от друг и се копираме
Снимка: Lap.bg

5372 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, изрази мнение, че отборът може да се намеси в борбата за титлата през сезон 2022/23, ако си вземе директните мачове с ЦСКА и Лудогорец.

*В момента тимът на Тодор Янчев е на трето място в Първа лига с актив от 39 точки - 8 по-малко от "армейците" и на седем зад "орлите"!

"Апетитът идва с яденето"

"Първите два отбора в класирането водят пред на със 7 и 8 точки, които не са малко. Ако си вземем директните мачове срещу тях, може и да се намесим в борбата за титлата. Французите казват, че апетитът идва с яденето. Мисля, че трябва да мислим за всеки един мач. Направихме добър отбор, конкуренцията в клуба е много голяма. Ще атакуваме и Купата на България", заяви Гьонов, който бе гост на Петър Бакърджиев в подкаста "За спорта без клишета".

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 коментира и темата с обединението с ЦСКА, констатирайки, че и двата тима израстват, гледат един от друг и се копират: "Трябва да си призная, че е болна темата с обединяването на ЦСКА и ЦСКА 1948, но в крайна сметка нито те ни пречат на нас, нито ние на тях. Напротив, даже в момента така се ражда конкуренция между двата отбора, които са в Топ 3".

"В мачовете между нас има още по-голям зарад, това е хубаво и за двата тима. Израстваме, гледаме един от друг и се копираме. Те ни копират в много неща, което не е лошо в интерес на истината. Извън футбола ни държат нащрек, докато на терена се опитваме да ги догоним, защото все още имат по-добри резултати. Искаме да ги победим след няколко кръга", каза още Гьонов (ЦСКА 1948 е домакин на ЦСКА на 8 март).

"На този етап не си го представям"

Директорът призова за взаимно уважение между двата клуба и подчерта, че "нито те са по-малко цесекари, нито ние". Той допълни още, че на този етап не вижда шанс за обединение:

"Трябва да има уважение, защото до 2016 година бяхме заедно. Тогава ЦСКА фалира нарочно и се получиха два клуба, две различни идеологии. Нито те са по-малко цесекари, нито ние. Семейства се разделят, продължаваме напред. Ако един ден има възможност за обединение, мисля, че ще бъде за доброто на ЦСКА като цяло, но на този етап не си го представям", откровен бе Добрин Гьонов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Георги Илиев-Майкъла не смята, че Левски ще фалира, а че ще помогне на ЦСКА за титлата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички