Стилиян Петров: БФС ми обеща 2 билета за благотворителност, а после се отметна


Стилиян Петров: БФС ми обеща 2 билета за благотворителност, а после се отметна
Снимка: Lap.bg

2060 0

Бившият капитан на България - Стилиян Петров, направи много неприятно разкритие за БФС. Той разказа, че от футболната централа са го излъгали, че ще помогнат за една от благотворителните му акции, а след това са се отметнали. Петров е част от екипа на Димитър Бербатов, който иска да застане начело на БФС.

"С Борислав Михайлов не съм си говорил доста време. Понеже правя много благотворителни дейности, бях попитал БФС да ми осигури два билета за Шампионска лига, да ги пусна на търг за хора в нужда.

Бяха ми обещани тези билети, може да го потвърди Павел Колев, който беше изпълнителен директор. След това този човек се отметна. Платих ги със свои пари", сподели бившият халф пред "Дарик".

"Това показва какво представлява човек. Това беше последният случай, в който имах взаимоотношения с Българския футболен съюз. Аз избягвам да комуникирам с хора, които са замесени във всички тези неща, снимки с хора от света на черното тото, които не могат да направят така, че да опазят своя имидж чист", допълни Стилиян. А ето какво каза Петров за протеста срещу БФС и работата им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички