"Че Боби Михайлов има кусури - има!" - Венцеслав Стефанов предрече нови избори в БФС


"Че Боби Михайлов има кусури - има!" - Венцеслав Стефанов предрече нови избори в БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4318 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде интервю пред "Topsport", в което коментира още веднъж ситуацията около Българския футболен съюз и задаващата се оставка на Борислав Михайлов.

Той бе категоричен, че протестът в четвъртък вечер не е бил мирен, а Михайлов има много кусури, но всичко трябва да се случва по цивилизован начин:

"Това не беше мирен протест. Убеден съм, че полицаите нямаше да употребят сила, ако не беше необходимо. За съжаление, много години се търпяха всички тези неща, тези издевателства и сега се стигна до тази ситуация. Че Боби Михайлов има кусури - има! Но всичко трябва да стане по цивилизован начин. Не с насилие. Аз съм за ред и дисциплина в държавата", призова босът на "белите" и допълни:

"Наследството на Боби е пагубно, той трябваше да излезе пред всички и да каже: "Хора, това е така, това е така, това е така". Аз не подкрепям и Бербатов. Това трябва да е ясно. Авторитетът на българския футбол отиде на кино. Аз съм на 74 години и съм видял много протести. Никой не може да ме убеди, че полицията е предизвикала този хаос".

Стефанов добави, че го е заболяла устата да повтаря какви грешки е направил президентът на БФС: "Аз съм му казал грешките на Михайлов, но ме заболя устата да повтарям. Българският футбол трябва да принадлежи на българите. В отборите трябва да има най-малко 6 българи, които да играят, но те не го направиха това нещо. Не мога да ви кажа поради какви интереси".

"Какво трябва да последва сега? Боби Михайлов явно няма да е президент на футболния съюз. Ще има нови избори. Но… трябва да има ред в държавата. В това съм категоричен", завърши Венци Стефанов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист на ЦСКА и Левски напсува брутално Борислав Михайлов и заговори за политически "гръб"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички