Справи ли се Кабаков в Кърджали? Илиан Илиев даде оценка за представянето на рефера


Справи ли се Кабаков в Кърджали? Илиан Илиев даде оценка за представянето на рефера
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2427 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори относно мача с Арда Кърджали. Двата тима предложиха истинско зрелище, което приключи при резултат 3:3.

Той даде оценка и за представянето на съдията на срещата Георги Кабаков.

МНЕНИЕТО НА ИЛИЕВ

"Да ви кажа честно, щом се е получил равен, значи е справедлив. Да развиваме теории как можехме да не допуснем този гол е излишно. Фактът е, че щом си вкарал три гола като гост и не си победил, значи в защитна фаза не си играл добре, да не кажа по-голяма дума. Не успяхме да спечелим почти никоя първа топка. Това ни създаде много проблеми. Ние с тази защита преди две години, направихме най-добра защита в България, а сега допуснахме три гола“, коментира Илиев.

Не е добре, трябва да подобрим някои неща. Надявам се с времето, все пак сега е първи мач, да изчистим особено играта в защита и самочувствието при контрла на топката", продължи той. 

"Не трябва да допускаме толкова ситуации от изгубена топка. Трябва по-бързо да се прегрупираме, за да не допускаме подобни ситуации. За мен съдията се справи, нямаме претенции към него. Не съм и гледал дузпите, но няма там да търсим причината. Не очакваме нови, единствено ако до 31-и август се продаде някой футболист, само тогава може да се чака нов. Доста хора още трябва да разкрият потенциала си, докато не е станало късно", каза още треньор №1 на България за 2021 год.

А ето каква е причината за равенството според Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички