Херо приключи със Спартак, Любо Пенев коментира "феърплея", а Балъков се стяга за работа


Херо приключи със Спартак, Любо Пенев коментира "феърплея", а Балъков се стяга за работа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13914 0

Срещите от групата на изпадащите в Първа лига приключи. След края любопитни мнения изразиха видни фигури в родния футбол и треньори на участващите тимове. Димитър Димитров - Херо, затвърди, че се разделя със Спартак Варна.

"Моят ангажимент беше до края на първенството. Като стил и начин на игра до известна степен се получи. От резултатите не съм доволен. Имаше определени срещи, в които нямахме късмет, но най-важното е, че не успявахме да реализираме нашите положения.

Ако запазят състава, ще преминат като валяк в Първа лига. Но трябва да не допускат същата грешка – да имат 1 точка в първите 10 кръга. Като влезнат, трябва да имат база и с 3-4 попадения да надграждат само. Трудно ми е да отговоря какво следва за мен. Не съм мислил. Работи ми се още, не съм първа младост, но смятам, че с опит и рутина мога да бъда полезен" - сподели вече бившия наставник на Спартак Варна.

Любослав Пенев пък коментира феърплея в родния футбол, като след спечеления двубой за Хебър Пазарджик с драма в края  срещу Берое заяви:

"Абсолютен феърплей навсякъде. Всеки мач го изиграваме по един и същи начин. Губим, печелим, феърплей докрай. Интересно е, че, когато побеждаваме, няма феърплей, а когато падаме, има. Не искам да влизам в това. Не участвам. Не коментирам".

Красимир Балъков, който не успя да спаси Септември София от тежката позиция, в която го взе преди седмици, но завърши с победа срещу Ботев Враца, каза:

"В предния мач също играхме освободено и направихме добър двубой, още като се борихме за оставане, докато този мач беше за чест и удоволствие. Искахме да завършим първенството с вдигната глава. Знаем какво очаква Септември занапред. Надявам се, че една година ще стигне за завръщането в елита.

Има развитие, говорим усилено с ръководството на Септември и не сме далече от това нещата да добият някакъв вид. След като всичко приключи ръководството ще каже". Вижте как Септември се сбогува с Първа лига с успех над Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички