Отписан в ЦСКА заради ЦСКА 1948 наследява Херо в Спартак Варна?


Отписан в ЦСКА заради ЦСКА 1948 наследява Херо в Спартак Варна?
Снимка: БГНЕС

7111 0

Един от обичаните капитани от феновете на ЦСКА през настоящия век преди да се присъедини към ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, е напът да се завърне по родните терени като треньор след известно отсъствие. 

Той е от половин година без работа, след като напусна треньорския пост в дубъла на "червените" във Втора лига. Именно там се завърна и Спартак Варна, който през настоящата кампания се бе класирал за елита, но не успя да се докаже и отпадна, за последно под ръководството на Димитър Димитров - Херо

"Червената" опция

Опитният треньор обаче подаде оставка в края на месец май и според "Тема Спорт" Валентин Илиев е сред водещите варианти за наследници на Херо във Варна. 

Щабът на Илиев и другите варианти

Наказалият Ливърпул на "Анфийлд" Илиев би акостирал на "Коритото" с Йордан Юруков, който преди дни се раздели с Чавдар Етрополе и ще влезе в евентуалния щаб. 

Друг вариант за поста е и Енгибар Енгибаров, който бе назначен наскоро за спортен директор на клуба и вече го е водил. Той обаче по-скоро ще остане на заеманата от него длъжност и затова ръководството се е насочило към друга алтернатива.

Вижте защо Димитър Димитров - Херо напусна Спартак Варна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички