"Ще остане част от историята като застъпник на добрия и честен футбол" - Спартак Варна се сбогува с Херо


"Ще остане част от историята като застъпник на добрия и честен футбол" - Спартак Варна се сбогува с Херо
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1474 0

Спартак Варна официално обяви раздялата с Димитър Димитров - Херо. Варненци изпаднаха от елита на България, като завършиха на последно място в класирането.

Още преди няколко кръга Херо обяви, че няма да продължи да води отбора, като потвърди след последния мач с Пирин. "Моят ангажимент беше до края на първенството. Като стил и начин на игра до известна степен се получи. От резултатите не съм доволен. Имаше определени срещи, в които нямахме късмет, но най-важното е, че не успявахме да реализираме нашите положения".

Ето и съобщението от "соколите":

ФК „Спартак“ Варна се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички