Три са тежките условия, които Станимир Стоилов е поставил за завръщането си в Левски


Три са тежките условия, които Станимир Стоилов е поставил за завръщането си в Левски
Снимка: Levski.bg

10425 0

В последните дни започна упорито да се тиражира името на Станимир Стоилов за завръщане в Левски. Това се случи, след като доскорошният наставник на "сините" посети клубния магазин, а снимка, на която е с Наско Сираков набързо обиколи социалните мрежи.

Припомняме, че на 8 април Мъри напусна "Герена", като обяви, че причината е несъгласие с някои ръководни решения. Тогава той стана съпричастен към освобождаването на изпълнителния директор Ивайло Ивков.

Исканията на Мъри за завръщане

Сега, за да се завърне Стоилов отново в "синия" клуб трябва да бъдат изпълнение някои тежки условия, твърди "Тема спорт". Той е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров. Херо в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак Варна от изпадане от Първа лига. Искането на Мъри е Димитров да бъде директор.

То обаче не е единствено. Той настоява от клуба да си тръгне Даниел Боримиров. По времето на Мъри той бе член на Управителния съвет. След напускането на Стоилов обаче Боримиров се издигна в йерархията и вече е изпълнителен директор на Левски. 

По време на престоя си на "Герена" Стоилов имаше и търкания с представители на генералния спонсор. За да се върне в клуба той настоява да отпадне и така наречения договор за управление на Левски. Според контракта, големият рекламодател прибира 10 процента от приходите на сините, като не получава нищо от дарения, виртуални билети и такси. Ивайло Ивков обяви, че той се е преборил тези пера да бъдат изключени от въпросния договор.

Със закриването на сезона в Първа лига Левски успя да победи Арда и да си спечели място в Лигата на конференциите. Вече дори са ясни и потенциалните съперници, срещу които може да се изправи в Европа, а някои от тях са познати имена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички