Рибарски: Плюс е за Левски, че нямат нови футболисти - обновили са атаката


Рибарски: Плюс е за Левски, че нямат нови футболисти - обновили са атаката
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1540 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели мнението си преди гостуването на Левски в първия кръг от новия сезон в Първа лига. 

Двубоят е насрочен за 18:45 часа в събота и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Специалистът сподели, че вижда обновено нападение в Левски и е сигурен, че липсата на нови сред "сините" дори е позитив за клуба.

Рибарски вярва, че възпитаниците му ще са в битката за титлата в предстоящата кампания 2023/24 по родните терени. 

Мнението на Рибарски

"Очаквам динамичен мач срещу Левски, въпреки очакванията за горещо време. Има известни промени в поведението на противника с новия треньор и очакваме да изглеждат по-различно.

Дали сме готови за първенството? И да, и не! Очакваме да избистрим състава и да вкараме в игрови ритъм нашите футболисти. Малкото време, което имахме за подготовка, го използвахме рационално. Като всеки треньор виждам неща, които можеха да са по-добри. Начинът на игра на противниците в контролите бе по-различен от това, с което ще се сблъскаме в България.

Виждам определена променя в някои от аспектите в играта на Левски най-вече във фаза атака. Имаме го предвид. Нямат нови футболисти, но това е плюс, защото говорим за обигран отбор и взаимовръзките между самите играчи са стабилни.

Имаме сили и за първото място. Целта на ЦСКА винаги е шампионската титла и максимално добро представяне в Европа", категоричен бе Рибарски в навечерието на новия сезон.  

Вижте звездите на ЦСКА 1948, които няма да са на линия за битката с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички