Рибарски: Без самочувствие не може да се надиграваме, а такова ни липсва


Рибарски: Без самочувствие не може да се надиграваме, а такова ни липсва
Снимка: БГНЕС

1620 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели мнението си за визията на отбора след поражението с 2:3 от Динамо Загреб в контрола. Тя бе част от подготвителния летен лагер на двата тима в Словения.

Младият специалист оцени подобаващо съперника, предвид футболистите, с които разполага, но не е доволен от нещо определено. Това е начинът, по който възпитаниците му излизат на терена с липса на футболно самочувствие. 

Той сподели и какво предстои около подготовката на отбора до началото на сезона, както и какво се случва с новите попълнения. 

Мнението на Рибарски

"Не само дотук, а това е може би един от най-силните отбори, с които сме играли досега. Дали сме се сблъскали с реалността? Не знам, тъй като това е един от грандовете на Европа, не само на Балканите. Успешни са в ЕКТ. До онзи ден имаха представители във финала с Испания за националния на Хърватия и това беше полезна проверка за нас.

Нещото, което днес ме гложди, е футболното ни самочувствие и влизаме по-респектирани срещу такива противници. Затова тези срещи са ценни за нас - да си направим изводите и да натрупаме самочувствие, за да вървим напред. Без такова не можем да се надиграваме.

Имаме още доста време, което ще използваме максимално рационално, за да внедрим всички играчи. Всички тренират добре, а Чочев, Вутов и Умарбаев и индивидуално, след като полагат усилия, за да са на линия за първия кръг. След 2 дена е следващата контрола и последните двама няма да ги рискуваме.

След това ще ги интегрираме малко по малко в отбора и следим състоянието им. Ако ни позволява, ще се надяваме да положат усилия, за да влязат в ритъм", обясни младият специалист след поражението с 2:3 от Динамо Загреб.

Вижте коментара на Георги Русев за бъдещето му и ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички