Не е шега: Арда с по-скъпа селекция от ЦСКА 1948 през лятото (СТАТИСТИКА)


Не е шега: Арда с по-скъпа селекция от ЦСКА 1948 през лятото (СТАТИСТИКА)
Снимка: принтскрийн

4277 0

Броени часове остават до началото на сезон 2023/24 в Първа лига и голяма част от отборите са с обновени състави. Те реагираха светкавично, въпреки че почивката между кампаниите бе минимална. 

Покупко-продажбите

Един от най-активните клубове в летния трансферен прозорец бе ЦСКА 1948, който традиционно за последните години - извърши куп входящи и изходящи сделки. 

До този момент "червените" се подсилиха с цели 10 играчи, като 7 от тях са чужденци, а останалите са добре познатите българи Антонио Вутов, Емил Виячки и Мики Орачев. Любопитно е да се отбележи, че според портала Transfermarkt клубът не е платил нито един цент за привличането им, след като са акостирали като свободни агенти. 

В същото време по-скромният като финансови възможности - Арда, завършил на седмо място през изминалата кампания и загубил бараж за Европа, плати поне 30 000 евро за един от седемте си нови в тима - Джалал Хюсейнов, който в родината си Азербайджан бива високо оценяван.

Вижте кой бивш футболист на ЦСКА се раздели с ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички