Димитър Бербатов очаква да се реши голяма несправедливост преди президентската битка за БФС


Димитър Бербатов очаква да се реши голяма несправедливост преди президентската битка за БФС
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

1416 0

Kандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов коментира събитията в централата и по-конкретно действията около вписването на временно изпълняващия длъжността ръководител на централата Михаил Касабов в Търговския регистър.

В очакване на конкретни стъпки от БФС

"Когато вече е подадена оставка от президента, не може да има двама представляващи една федерация. Трябва да има един. Споменато е името на Михаил Касабов - той трябва да бъде вписан в 7-дневен срок в Търговския регистър. Ако не се случи, значи се подготвя нещо не както трябва. А когато се случи, това означава, че той всъщност трябва да проведе този изпълком, а не Борислав Михайлов. Трябва да бъде решено къде и как ще се проведе конгресът", заяви Бербатов пред БНТ.

Той откри в Плевен първата по рода си фотоизложба с емблематични моменти от неговата футболна кариера в най-голямото училище в града.  Бербатов засегна и темата с отстранените клубове от БФС, пояснявайки защо те трябва да бъдат върнати като членове на централата.

"Разбира се, че трябва да бъдат върнати тези клубове. Вижда се тенденцията, че когато те биват изключени, не могат да гласуват за своя кандидат на конгреса и следователно той започва с минус няколко гласа. Това е несправедливостта в цялата история". Друг кандидат, който се очаква да влезе в битката за БФС е Христо Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички