Разкритие: Името на човека на Боби Михайлов, който "трябва" да го замести в БФС


Разкритие: Името на човека на Боби Михайлов, който "трябва" да го замести в БФС
Снимка: БГНЕС

7740 0

Доста интересно разкритие направо Петър Величков, който е част от щаба на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов. То касае дългогодишния ръководител на родната централа Борислав Михайлов, който подаде своята оставка.

Кой ще "спасява" Борислав Михайлов в БФС?

Според Величков има човек, който яростно е защитавал тезата, че Михаил Касабов не трябва да бъде временно изпълняващ длъжността президент на БФС. Той е признал по време на Изпълнителния комитет, че ще се кандидатира за президент на централата, с което да замести Михайлов на поста.

Идеята му е да обжалва решенията, взети на Конгреса, който ще бъде на 15 март. Така идеята му е Борислав Михайлов да продължи да управлява Българския футболен съюз.

Името на въпросния човек е Димитър Георгиев. Той участва в онзи прословут танц на Борислав Михайлов с Преслава. Двамата могат да бъдат видяни чрез кадрите по-долу в материала. Разкритието на Петър Величков дойде пред "Дарик радио".

Димитър Георгиев се е занимавал със строителе бизнес. Той е семеен с две дъщери. Бил е футболист, като израства в ДЮШ на Ботев Пловдив. Играе за "канарчетата" до 1989 година. Учредил е фондацията "Пловдив - Спортна столица на България". Тя подпомага деца в различни видове спорт.

Съвсем наскоро пък Борислав Михайлов бе направил конкретно действие за по-бързо Конгрес на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички