Николай Жейнов: Назначаването на Илиан Илиев е едно от малкото правилни решения на БФС


Николай Жейнов: Назначаването на Илиан Илиев е едно от малкото правилни решения на БФС
Снимка: LAP.BG

1523 0

Футболният агент Николай Жейнов коментира оставката на Борислав Михайлов и събитията в Българския футболен съюз. Той се надява в най-скоро време да бъде насрочен Конгрес, на който да се избере и новия президент на футболната ни централа.

Няма нищо лошо в това да има повече кандидати за шеф на БФС

"Боби Михайлов бе подавал оставка и друг път и помним какво се случи след това. Надявам се, че този път няма да има такова нещо и в най-кратки срокове ще има свикан конгрес. Това ще бъде първата от многото стъпки към промяната", заяви той пред "Тема спорт".

"Предполагам, че ще има кандидат, който ще бъде подкрепен индиректно от сегашното ръководство на БФС. Не знам кой ще бъде, но няма нищо лошо в плурализма, дори е задължителен за демократичността и това, че ще има други кандидати е добре. Важното е всички те да действат по правилата и да няма задкулисие. Нека всеки, който смята, че има идеи, възможности и стратегия, да помогне на футбола ни, да заповяда. Димитър Бербатов няма за самоцел просто да застане начело на БФС, а носи гореспоменатите неща, за да бъде в полза на българския футбол", допълни още той и открои едно от правилните решения, които са взети от управляващите.

Едно от малкото правилни решения

"Моите впечатления от Илиан Илиев през годините и сега са само положителни не само като отличен специалист, но и като честен човек. Смятам, че това бе едно от малкото правилни решения на БФС в последно време. Мисля също така, че още с първите си два мача се показа положителното влияние и се противопоставихме на два доста сериозни отбора – Унгария и Сърбия". А според адвоката по спортно право Георги Градев - Михайлов ще опита да се задържи още 2 години на власт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички