От БФС признаха за "малки нарушения" и посочиха кои кандидатури за президент допускат


От БФС признаха за "малки нарушения" и посочиха кои кандидатури за президент допускат
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

2149 0

От Българския футболен съюз излязоха с официално съобщение на своя сайт. В него те разкриват, че е имало "малозначителни процедурни нарушения", но в духа на феърплея Комисията за подготовка е решила е да представи пред конгреса всички 6 издигнати кандидатури.

Ето кои са те и цялото съобщение от сайта на БФС без редакторска намеса:

"Българският футболен съюз съобщава, че след разглеждане на внесените предложения за кандидати за президент на БФС на извънредния конгрес на 12.10.2021 г., Комисията за подготовка на конгреса официално прие 6 кандидатури – на Борислав Михайлов, на Димитър Бербатов, на Христо Порточанов, на Ивайло Дражев, на Христо Христов и на Георги Захариев.

Действащият президент на БФС Борислав Михайлов е издигнат от 19 клуба от професионалния и аматьорския футбол, Димитър Бербатов – от 8 клуба, а останалите кандидати – от по един клуб от системата на БФС.

Комисията за подготовка на конгреса, приемайки че са налице някои малозначителни процедурни нарушения, установени по представените от клубовете документи, в духа на феърплея, реши да бъдат представени пред конгреса и 6-те издигнати кандидатури.

Комисията с председател Емил Костадинов ще представи своя доклад пред делегатите на 12.10.2021 г".

А как Венци Стефанов организира специална пресконференция, за да критикува Димитър Бербатов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички