Венци Стефанов организира специална пресконференция, за да критикува Димитър Бербатов


Венци Стефанов организира специална пресконференция, за да критикува Димитър Бербатов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1631 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов организира специална пресконференция, на която да коментира предстоящия Конгрес на 12 октомври. На пресконференцията обаче в основна тема се превърна кандидатурата на Димитър Бербатов, който редовно е обект на атаки от страна на Венци Стефанов.

И днес босът на Славия не пропусна да критикува Бербатов, като подчерта, че той няма способностите да управлява българския футбол - нещо, което, според Стефанов, е в компетенциите на настоящия президент Борислав Михайлов. Венци Стефанов се изказа остро и по адрес на Стилиян Петров и Мартин Петров, като заяви, че на тях "не бих дал да ми разходят кучето за пет минути".

"Явно е, че стоят хора зад Бербатов, които му дават кураж, защото той не е в час. Не е лошо да проверите кой стои и финансира фондацията му. Тези три момчета са много добри момчета. За родителите, за приятели, но да организираш, да контролираш, да работи този организъм, тази машина - футбол в България, се изисква връзки и много контакти във футбола.

На тези три момчета не бих дал да ми разходят кучето за пет минути, защото ще го изпуснат. Знам, че зад тях стои един интелигентен човек, но той не си дава сметка, че те не стават за тази работа", коментира босът на Славия.

"Извинявай, но Мартин Петров сам не успя да запази своите пари. Стилиян Петров седи и казва, че ще бъде в България, но ще го видите три пъти. Ако може да ми кажете с какво Бербатов превъзхожда Борислав Михайлов, веднага съм готов да го чуя и да си променя мнението", добави Венци Стефанов.

А кои са имената, които ще спорят за президентския пост в БФС, вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички