Обявил се за кандидат-шеф на БФС: Пошегувах се


Обявил се за кандидат-шеф на БФС: Пошегувах се
Снимка: Джем Юмеров / Actualno.com

1651 0

Бившият президент на БФС - Валентин Михов, разкри, че се е шегувал, когато заяви, че може отново да се кандидатира за позицията. Михов беше начело на футбола ни, когато националният отбор се класира за Мондиал 1994 и постигна паметната си победа над Франция на "Парк де Пренс".

"Куп хора ми се обадиха, за да ми предложат подкрепата си, за което им благодаря. Но с опита, който имам и като футболен ръководител, и като бизнесмен, знам, че този пост е най-добре да се заеме от по-млади хора.

Аз, както и други, мога да помагам с каквото мога, стига някой да потърси помощта ми. Но аз да се кандидатирам... в живота всичко може да се случи, но засега това си остава в сферата на шегата", каза футболният човек пред "България Днес".

"Много хора ми казват, защо не опиташ. Не все още, ще помисля. Може и аз да се кандидатирам за президент на БФС, защо не? 45 години съм във футбола, все нещо съм научил. Властта и парите не са за всички. Управленци ѝ трябват на тази държава.

Даваш и изискваш с компетентни и можещи хора. Аз съм си поемал отговорността, когато съм най-невинен", бяха думите на Михов пред БНТ, изречени по-рано този месец. А ето от коя година футболът ни е тръгнал към блатото, според Стоичков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички