Бивш шеф в Левски посочи пряка лъжа от Борислав Михайлов за Дан Тан


Бивш шеф в Левски посочи пряка лъжа от Борислав Михайлов за Дан Тан
Снимка: БГНЕС

8881 0

Излязоха още части от дискусионното интервю на бившия изпълнителен директор на Левски Павел Колев. Както е известно, в момента той заема този пост в друг тим от Първа лига - Локомотив Пловдив.

В предаване на "Свободна Европа" Колев в прав текст разказа как на Левски е предлагано да участва в уговорени мачове. Той не пропусна нашумялата тема около Българския футболен съюз (БФС) и президента Борислав Михайлов.

Колев се разграничи от масовото мнение и не е съгласен с отношението, което Михайлов е получил. Според него ситуацията е можело да бъде още по-лоша и времето ще покаже дали Михайлов е ставал за президент на БФС.

"Дали Борислав Михайлов е ставал за БФС? Трябва да мине време, за да кажем. Никой не знае дали без него нямаше да е по-зле. Историята ще си даде оценката. Може и надолу да слезем, не е невъзможно. Не смятам, че той като човек заслужаваше това публично заклеймяване, което получи.

Но за съжаление, начинът му на управление в последните години водеше натам. Цялото му управление се движеше в една посока, с малки лъкатушения, и в крайна сметка се стигна до тази ситуация, която според мен е логична" - сподели той.

Борислав Михайлов излъгал за Дан Тан

Освен това Колев разказа за любопитен случай, в който е бил излъган от Борислав Михайлов. Той се е отнасял до прословутата снимка с Дан Тан.

"Когато управляваш такава организация, трябва много внимателно да си хигиенизираш контактите. И когато някой те е завел там, ако случайно си попаднал... Зададох му един път въпроса: "Вярно ли е това?", защото тогава бе слух, нямаше снимка още – говоря за преди 12-13 години. Той ми каза: "Не". Оказа се, че не е точно така".

Както е отлично известно - президентът на БФС подаде своята оставка. Все пак кандидатът за мястото му Димитър Бербатов каза какво ще е знак за игрички на Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички