Бивш служител в ЦСКА разказа как БФС източва ресурси - намеси и Ники Михайлов (ВИДЕО)


Бивш служител в ЦСКА разказа как БФС източва ресурси - намеси и Ники Михайлов (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

19121 0

Бившият адвокат на ЦСКА и настоящ независим депутат Радостин Василев гостува за предаването на Actualno.com - "Отговорите", което се води от Спасиана Кирилова. Там той направи доста интересни признания за БФС.

Василев призна, че управляващите родния ни футбол са големи футболисти и спортисти, но и много слаби ръководители. Според него от централата са се отказали от държавно финансиране, за да не може министерството да търси отговорност как си харчат парите.

Радостин Василев вярва, че за БФС трябва... ГДБОП

"Тези хора там, големи спортисти, големи футболисти, но много слаби ръководители, но държавата беше абдикирала от контрола там. Те се отказаха от държавно финансиране преди няколко години, за да не може министерството да търси отговорност за харченето на парите.

Но черно тото, уредените мачове, източването на това юридическо лице с нестопанска цел са престъпления от общ характер и те се преследват от прокуратурата и държавата по общия ред. Вътре е за ГДБОП според мен, защото това е организирана престъпна група" - започна той пред Actualno.com.

Освен това заяви, че генерират огромни ресурси и даде пример как те се източват. Той спомена и сина на Борислав Михайлов - Николай, и ресторанта му.

"Те генерират огромни ресурси, които например синът на Борислав Михайлов държи ресторант, някакво поставено лице държи терените и то ги дава после пак под наем. Там този ресурс от ФИФА, от УЕФА, по програми, от спонсори - се източва" - каза още бившият спортен министър.

Бивш шеф в Левски пък призна за пряка лъжа на Борислав Михайлов за Дан Тан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички