Стоичков безпощадно: Българският футбол тръгна директно към блатото още през 2007 година (ВИДЕО)


Стоичков безпощадно: Българският футбол тръгна директно към блатото още през 2007 година (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

60835 0

Най-великият български футболист Христо Стоичков се очаква да каже големи истини за родния футбол и драмите около БФС. Камата ще го стори в предаването "Код Спорт Подкаст“.

Единственият българин носител на „Златната топка“ ще е втория гост на водещите Владимир Памуков и Красимир Минев. Те загатнаха какво предстои в кратко видео, в което връщат Камата към негово изказване от 2007-а година.

ИЗРИГВАНЕТО НА СТОИЧКОВ

Тръгват от Витоша надолу - без найлон, без шейна, без ски. Директно към блатото. Всеки замълча, всеки се направи на умния писач“, казва Стоичков в краткото видео, което анонсира голямото интервю с Камата

Припомняме, че първият гост в предаването беше финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев. Слуховете от преди години гласяха, че именно крупният бизнесмен е отказал Стоичков да се бори за президентския пост в БФС.

В началото на седмицата настоящият шеф на централата Борислав Михайлов депозира оставката си. От години между Стоичков и бившия вратар на националния отбор тлее конфликт. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички