Николай Киров: Лековат червен картон, не ни надиграха, лош сценарий за нас


Николай Киров: Лековат червен картон, не ни надиграха, лош сценарий за нас
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1265 0

Старши треньорът на Арда Николай Киров говори след загубата с минималното 0:1 от Лудогорец, дошла в последните секунди в мач от Първа лига. Наставникът сподели, че неговият тим не е бил надигран, но просто се е получил лош сценарий.

"Когато си равностоен, не можеш да вземеш нещо. Когато си надигран, е по-лесно, просто признаваш превъзходството наа противника. В днешната среща не мисля, че беше така. Много лековат червен картон, това им даде предимство последните минути и намериха пространствата за изработване на гол. Като желание и старание - добро ниво на отбора. Имаше и моменти, в които можехме да завършим по-добре. Лош сценарий за нас.

Бе въпрос на самочувствие. От мач на мач трябва да го придобиваме все повече и повече. Много неща са. Доста е тежко, когато загубиш подобна среща. Започваме да мислим за следващия двубой, лошото е, че имаме и наказан. Дано няма някой контузен. Сигурен съм, че ако продължаваме да работим така, ще пожънем успехи.

От хората в предни позиции се опитвам на всеки да дам малко почивка. Няма как едни и същи 11 да изкарат всички двубои, нужни са тези ротации и продължаваме да ги правим" - сподели Киров пред "Диема спорт".

А какво сподели след мача между Лудогорец и Арда неговият колега Валдас Дамбраускас?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички