Валдас Дамбраускас: По-доволен съм от тази победа, отколкото от 4:1 срещу Берое


Валдас Дамбраускас: По-доволен съм от тази победа, отколкото от 4:1 срещу Берое
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1557 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след трудния успех за неговия отбор с минималното 1:0 над Арда. Наставникът призна, че дори е останал по-доволен, отколкото успеха над Берое с 4:1 в миналия кръг от Първа лига.

"Срещнахме много добър отбор. Казах го още на пресконференцията преди мача, че Арад е един от най-добре организираните отбори в България. Не очаквахме лек мач, и той не бе такъв. Ако бяхме завършили 0:0 не мисля, че нямаше да бъде незаслужено. И двата тима атакуваха, показаха своите качества. Нашите смени дадоха своя резултат днес.. Може да да звучи странно, но аз съм по-доволен от днешната победа, отколкото от тази над Берое в с 4:1.

В ситуация, в която ни липсваха важни състезатели, ние търсихме решения и ги намерихме. Доволен съм, че момчета си повярваха и спечелихме. Нашите момчета се нуждаят от време, за да изградят по-добра връзка помежду си, но аз съм доволен., Мисля, че тези 90 минути са много добри за Доминик Янков, особено срещу такъв съперник. Срещу всеки тим имаме отделен план, изграден на база анализите. Трябва да се подготвим по начин, по който мислим, че е правилен. В серия сме от победи и трябва да запазим тази увереност. Атакувайки 10о пъти, можеш да загубиш 100 пъти топката. Не трябва да се страхуваме от грешките. Трябва да имаме план как да реагираме след това. Понякога не правим понякога толкова много положения, колкото искаме" - сподели той пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички