Николай Киров: Не мислим за класиране, трябва да сме сигурни за топ 6


Николай Киров: Не мислим за класиране, трябва да сме сигурни за топ 6
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

710 0

Старши треньорът на Арда Николай Киров говори след успеха за неговия тим с 3:2 срещу Ботев (Враца). Чрез 3-те точки кърджалии влязоха в топ 3 на временното класиране на Първа лига, но въпреки това Киров остава здраво стъпил на земята. Той коментира и нелепо изпуснатия аванс от Арда, който водеше с 2:0 с човек повече.

"Този мач беше едно доказателство, че ако не си по най-добрия начин настроен, няма как да няма проблеми. Когато сме с човек повече, по най-лошия начин изиграхме втората част. Изненада ни и едно странично хвърляне... играхме бавно. Трябваше да се търси трети гол. Върху това трябва да работим, върху задържането на топката. Трябва да се търси игра между линиите.

И това го има. На полувремето коментирахме, че трябва да излезем така все едно резултатът е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Прибързахме. Трябваше да сме спокойни и да играе със самочувствие. Има сериозно неща върху, които трябва да работим.

На този етап не мислим за класиране. Първо трябва да си осигурим място в Топ 6. И тогава ще мислим какво ни е положението. Започваме да се готвим за двубоя срещу Славия" - заяви Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички