Моралес: Грешките от мача с ЦСКА се повториха, трябва да победим във Враца


Моралес: Грешките от мача с ЦСКА се повториха, трябва да победим във Враца
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1465 0

Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира разгромната загуба от Ботев Пловдив при гостуването на врачани с 0:6. Бразилецът заяви, че го боли от начина, по който тимът му е загубил и побърза да се извини на привържениците. 

"Да ви кажа честно, през този живот съм минал през много загуби, но ме боли по този начин, по който паднахме. Дължим извинение на феновете си. Не влязохме фокусирани и подготвени в мача, затова допуснахме грешки.

Както мача с ЦСКА, допуснахме грешки и бяхме наказани. Доста слаб мач, противникът беше много по-добър от нас и се получи тежко поражение", обясни Моралес тежкото поражение на своя тим, като припомни и допуснатите грешки срещу ЦСКА.

"Поемам цялата отговорност, но тук не става дума само за нея. Сега идва следващият мач, идват във Враца, там трябва да побеждаваме на всяка цена и да покажем коренно различно поведение на това, което беше днес.

Надявам се да вземем поука, правим анализи. Смятам, че ще се изправим на крака. Имаме повече време да мислим и се надявам за следващия мач да сме готови", добави наставникът на врачани относно следващия двубой, който се явява домакинство на Септември.

Ето как се разви двубоят между Ботев Пловдив и Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички