Ботев Пловдив разби Ботев Враца и влезе в "златната среда" (ВИДЕО)


Ботев Пловдив разби Ботев Враца и влезе в "златната среда" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1459 0

Ботев Пловдив разгроми Ботев Враца с 6:0 в среща от 17-тия кръг и се затвърди на десета позиция във временното класиране на Първа лига. По този начин "канарчетата" дръпнаха на 12 пункта от последната позиция, въпреки лошото начало на тима, докато гостите записаха 3-тото си поражение в последните 5 срещи. 

С хеттрик се отчете бившият играч на Лудогорец - Елвис Ману, Виктор Генев откри по-рано резултата, докато Бароан оформи резултатът в последните десет минути. Автогол си вкара и Соареш след час игра. По време на двубоя врачани отправиха 10 удари срещу 18 от домакините, но липсваше каквото и да е успеваемост сред възпитаниците на Дани Моралес. 

Домакините започнаха агресивно срещата и три възможности бяха пропилени още до 10-тата минута, след като Ману, Херман и Брахими не успяха да направят разликата. 

В 13-тата минута обаче "канарчетата" успяха да вземат аванс след добър удар с глава на Виктор Генев. До края на първата част Елвис Ману успя да удвои разликата в срещата след добър рейд и последвал опит в левия ъгъл на Костов

През първите десетина минути съдийската бригада отмени две попадения на домакините, след като Току бе в засада в самото начало, а по-късно Ману отново се разписа, но преди това Мертенс е извършил нарушение. 

До края на срещата паднаха нови четири попадения, които бяха редовни, а в 85-тата минута Николай Минков получи жълт и червен картон в рамките на секунди, които преждевременно го пратиха към съблекалните. Той бе влезнал без позволение в игра, но след реплика към съдията бе изгонен с директен червен картон.

Вижте репортаж от първата част:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички