Копич: Постоянно се нуждаем от точки, горд съм от футболистите


Копич: Постоянно се нуждаем от точки, горд съм от футболистите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1025 0

Старши треньорът на Ботев ПловдивЖелко Копич, коментира представянето на възпитаниците си след разгромната победа на "канарчетата" над Ботев Враца с 6:0 в двубой от 17-тия кръг от Първа лига. Той не скри задоволството си от представянето на домакините и подчерта желанието си за още подобни игри от "жълто-черните". 

"Горд съм от това, което показаха футболистите ми. Пресата ни беше интензивна, създадохме доста възможности и трябваше да вкараме дори още голове", започна Копич с висока оценка за възпитаниците му и леко съжаление за крайния резултат.

Хърватинът направи сравнение и с изминалите срещи с ЦСКА и Лудогорец, когато тимът му се представи на високо ниво, но не успя да спечели точки:

"За мен е важно как играем, понякога ще губим, понякога ще печелим. Срещу ЦСКА и Лудогорец играхме отлично, но не взехме точки. Днес играхме на високо ниво и вкарахме много. Това, което правехме в завършващата фаза, беше достатъчно добро. С много интензитет в атаката постигнахме задоволителен резултат".

"Всеки мач е много важен. Ситуацията е такава, че във всеки момент се нуждаем от точки. Трупаме актив, но сега предстои мач с Арда, а после мачове за Купата. После ще мислим за следващата година", завърши реалистично Копич с поглед в близкото бъдеще.

Ето как се разви двубоят между Ботев Пловдив и Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички