Бесният Дани Моралес: Недопустимо е ЦСКА да е по-мотивиран от нашия отбор


Бесният Дани Моралес: Недопустимо е ЦСКА да е по-мотивиран от нашия отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1739 0

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес не скри разочарованието си след тежкото поражение от ЦСКА. „Червените“ разбиха тима му с 4:0 на стадион „Христо Ботев“.

„Днес не се получи добра дисциплина в защита. Знаехме, че имат бързи хора в атака, разучихме ги добре, но когато допуснеш толкова грешки в началото, се получава това. ЦСКА беше по-мотивиран от нас. Това е недопустимо. Отбор, без значение кой е той, тук да е по-мотивиран от нас.?!“, коментира Моралес случилото се на терена.

Ще се опитваме да коригираме грешките в следващия мач. За нас домакинските срещи са много важни, защото нямаме точки. Единственото, което мога да кажа, е, че допуснахме много грешки. Индивидуални, които не мога да предвидя. Днес допуснахме повече грешки от тези през предходните три мача взети заедно“, продължи наставникът на врачани.

„Знаем, че понякога проблемът при по-малките отбори е, когато ти вкарат един гол, втори. Проблемът е психически. Мотивацията не е така, както казах, но не трябва да допускаме такива грешки в следващите мачове”, каза още Моралес.

Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от разгромния успех. Сръбският специалист обаче отправи ясно послание към футболистите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички