Киселичков: Опитваме да се противопоставяме, Родни не се нуждае от реклами


Киселичков: Опитваме да се противопоставяме, Родни не се нуждае от реклами
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

665 0

Старши треньорът на Спартак Варна Тодор Киселичков говори след ремито със Септември на Националния стадион "Васил Левски". Специалистът подчерта след мача, че е доволен от поведението на отбора и от постигнатия резултат. Това бе втори пореден мач, в който тимът от Варна не губи.

"С оглед на събитията, които се случиха на игрището, може би наистина равният резултат е реален. Поведоха ни, но за мене допуснахме лек гол. След това имаха второ положение с глава, което изтърваха. Успяхме да се върнем.

През второто полувреме ние имахме две много добри ситуации, но пък там малшансът ни попречи да поведем. Накрая пък имахме и шанса отборът на Септември да пропусне дузпа. Така, че с оглед на показаното, наистина равенството е добре.

При допуснатия гол беше доста сложна ситуация. Септември имат доста високи футболисти, подготвени са. Ние обаче в доста от корнерите успяхме добре да им реагираме. Но топката успя да премине. Дори аз не видях през кои хора мина. Чисто футболна ситуация, не успяхме да отразим – и при добавката вкараха. Работим ги тия неща, досега доста добре се справяме с тези положения. Но се допускат и голове, това е футболът.

Искахме да стигнем до втори гол, знаехме как ще играе отборът на Септември. Опитахме се да извоюваме ситуациите за това. Но в единия от случаите се откри доста добър шанс за Ивей. Повече смятам, че това е до умения, но някой път и шанса има своята роля. Знаехме, че няма как да държим топката и да бъдем доминиращи в мача. С това, което имаме, се опитваме да се противопоставяме. Не се получи в някои моменти.

За чужденците мога да кажа, че Родни Антуи е с нас от една седмица, тренира, добър футболист. Няма защо да му правя реклама. Знаех, че ще изкара едно полувреме. Така решихме да процедираме – да започнем с Родни Антуи и Ромей Ивееш да влезе, който дори няма и една тренировка с отбора", заяви Киселичков.

Ето как се разви и самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички